mehrmandegar mehrmandegar .

mehrmandegar

مخالفان قطعنامه ضد ايراني، اقدام آمريكا را زير سوال بردند

 

مخالفان قطعنامه ضد ايراني آمريكا براي لغو عضويت ايران در كميسيون مقام زن سازمان ملل اقدام آمريكا را زير سوال بردند.

به گزارش گروه جهان خبرگزاري آنا، مخالفان قطعنامه ضد ايراني آمريكا براي لغو عضويت ايران در كميسيون مقام زن سازمان ملل اقدام آمريكا را زير سوال بردند.

كشورهاي روسيه، چين، سوريه، پاكستان، بلاروس در سخناني با اقدام آمريكا بشدت مخالفت كردند.

روسيه پيشنهاد حضور مشاور حقوقي در اين نشست را داد كه نظر دهد آيا اقدام آمريكا بر اساس آيين كار شوراي اقتصادي اجتماعي ملل متحد (اكوسوك) و قانوني است كه اين پيشنهاد به تصويب نرسيد.

نماينده روسيه گفت كه مكانيزمي براي لغو عضويت كشورها از كميسيون مقام زن سازمان ملل وجود ندارد و پيشنهاد داد پيش از راي‌گيري در شوراي اقتصادي و اجتماعي سازمان ملل، جنبه‌هاي حقوقي چنين اقدامي را بررسي كند.

نماينده روسيه اظهار داشت كه مطمئن است در ايران تحقيقات جامع و كاملي درباره كشته شدن مهسا اميني انجام شده است.

مقالات بيشتر:دفتر ازدواج خاوران

وي تصريح كرد: به ياد نمي آورم كه هرگز در شوراي اقتصادي و اجتماعي سازمان ملل درباره سركوب معترضان مسالمت‌آميز در فرانسه و انگليس جلسه‌اي برگزار شده باشد. يا بعد از كشته شدن جرج فلويد در آمريكا چنين جلسه‌اي برگزار شود.

نماينده روسيه از پيشنهاد دهندگان قطعنامه ضد ايراني باري لغو عضويت ايران در كميسيون مقام زن سازمان ملل خواست كه اول از همه وضع خودشان را بهبود ببخشند.

 نماينده روسيه در سخناني  گفت كه اكوسوك افراد را از مناطق مختلف جهان را دور هم جمع مي كند تا اقدام مشترك براي توسعه را ترويج كنند.

وي تصريح كرد  آمريكا به همراه ساير كشورهاي هميشه حامي خود بار ديگر تصميم گرفته يك مخالف سياسي خود را تحت فشار قرار دهد و عضويت يك كشور مستقل و تاثير گذار را در كميسيون مقام زن لغو كند. اقدام برخلاف قوانين كنوني اكوسوك است.

نماينده روسيه گفت: ما عميقا از مرگ مهسا اميني متاسف شده ايم و اطمينان داريم مقامات ايران در اين خصوص تحقيقات جامعي انجام داده اند. هر كشور مستقلي مي تواند با استفاده از ابزارهاي داخلي كه شامل  قوانين بين المللي نمي شوند، براي حفظ نظم و قانون استفاده كند.

وي تصريح كرد: آيا ما پس از اعتراضات خشونت آميز در آمريكا  در نتيجه قتل جورج فلويد تشكيل جلسه داديم؟

نماينده روسيه با تاكيد بر اينكه حاميان است قطعنامه ابتدا بايد بر موارد نقض حقوق بشر خود متمركز شوند، گفت:  اگر اين قطعنامه تصويب شود يك روند خطرناك ايجاد خواهد كرد. اين امر به معني لغو عضويت يك عضو فعال كميسيون  مقام زن است كه به صورت دموكراتيك انتخاب شده است. بايد يادآور شوم كه عضويت ايران در اين گروه توسط اكثريت اعضا مورد حمايت واقع شده بود. ما در جهاني تاريخ از بي قانوني زندگي مي كنيم.

 

 

سوريه در مخالفت با اقدام ضد ايراني آمريكا و انتقاد از حمايتش از رژيم صهيونيستي

 نماينده سوريه در شوراي اجتماعي و اقتصادي سازمان ملل (اكوسوك)  نيز در سخناني گفت كه اين قطعنامه چندجانبه گرايي را تضعيف مي كند و برخلاف برابري كشورها، مشاركت آنها و نمايندگي آنها در تمام نهاد هاي بين المللي است.

وي افزود:  اين قطعنامه  بر خلاف حق يك كشور مستقل براي عضويت در كميسيون مقام زن است. اين اقدامي خطرناك در ارتباط با فعاليت اين كميسيون  و به طور كل سازمان ملل است.

نماينده سوريه تصريح كرد دمشق  معتقد است اين قطعنامه  يكجانبه گرايانه است و هدف آن سياسي سازي كار اكوسوك است . اقدام آمريكا اقدام جمعي ما را تضعيف مي كند. اين كشور درحالي كه يك كشور را هدف قرار مي دهد، خود در مناطق ديگر  نقض سيستماتيك حقوق بشر انجام مي دهد. حمايت از اشغالگري اسرائيل در فلسطين نمونه نقض اين حقوق است. ما از اعضاي اكوسوك مي خواهيم به اين قطعنامه راي منفي دهند.

بلاروس: هدف آمريكا به هيچ وجه بهبود وضعيت زنان ايران نيست

نماينده بلاروس در اكوسوك نيز در سخناني گفت: بلاروس هميشه از نقش و مشاركت برابر همه كشورها  به عنوان پايه عملكرد سيستم چند جانبه گرايي حمايت كرده است. ما معتقديم تلاش هاي بين المللي براي  بهبود وضعيت زنان و دختران نيازمند همكاري بين المللي است.

وي تصريح كرد: قطعنامه معرفي شده يك مدرك ديگر در باره شكست سيستم چند جانبه گرايي است. آيا واقعا هدف اي قطعنامه بهبودي وضعيت زنان است؟ به هيچ وجه. آمريكا با معرفي اين قطعنامه افزايش رويارويي و تنش را به گفتگو ترجيح داده است.

نماينده بلاروس تاكيد كرد:  اين اقدامات يكجانبه سياسي به حل مشكلات هيچ كمكي نمي كنند. بلاروس با چنين رويكرد هايي در  سازمان ملل كاملا مخالف است. ما مخالف استفاده سياسي  از سازمان ملل  هستيم.

پاكستان: آيا در ساير كشورهاي جهان نقض حقوق بشر رخ نمي دهد؟

نماينده پاكستان در اكوسوك در سخناني گفت: قوانين كميسيون مقام زن سازمان ملل نشان مي دهد كه براي عضويت يك كشور  بايد انتخابات انجام شود اما هيچ قانوني مبني بر لغو عضويت يك كشور در اين كميته وجود ندارد.

نماينده پاكستان تصريح كرد:  تكيه بر مسايل حقوق بشر هميشه بايد بر اصول بي طرفي، شفافيت، هدفمندي، عدم رويكرد انتخابي و عدم سياسي كاري بنا شود. رويكرد انتخابي عليه يك كشور براي پيشبرد اهداف سياسي و منطقه اي برخلاف تمام اين اصول است.

وي افزود: متاسفانه ايران قرباني اين رويكرد است. متاسفانه هميشه كشورهاي درحال توسعه در ارتباط با مسايل حقوق بشري هدف قرار مي گيرند. آيا هيچ نقض حقوق بشري در ساير كشورها رخ نمي دهد؟ اين اقدام عليه ايران بر خلاف ترويج حقوق بشر از طريق همكاري است.

نماينده پاكستان گفت: ايران با مكانيسم هاي حقوق بشري سازمان ملل همكاري مي كند لغو عضويت اين كشور در كميسيون  مقام زن نتيجه معكوس خواهد داد و چنين اقدامي استانداردهاي دوگانه را نشان مي دهد.

مقالات ديگر:تشريفات ترحيم شهرك غرب


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۸ آذر ۱۴۰۱ساعت: ۰۷:۳۷:۳۲ توسط:mehrmandegar موضوع: نظرات (0)

مجلس طرح استيضاح وزير بهداشت را كليد رد

رئيس كميته غذا و دارو مجلس از طرح استيضاح وزير بهداشت و درمان با بيش از ۶۰ امضاي نمايندگان و ثبت آن در سامانه مجلس خبر داد .

به گزارش سلام نو به نقل از مهر، عبدالحسين روح الاميني با اشاره به عدم مديريت و ناتواني وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در حل مشكلات پزشكان، پرستاران، دارو، درمان و واكسن از جمع آوري امضاي نمايندگان براي استيضاح بهرام عين اللهي خبر داد و گفت: نقش كارگزاران به ويژه مديران نظام در سطح كلان، نقشي حياتي و بنيادين در اداره امور و پيشرفت و توسعه دارد و تجربه تاريخي ثابت نموده كه موفقيت‌ها و شكست‌هاي دولت‌ها تا حدود زيادي در گرو توانمندي يا ضعف مديران كليدي كشور است. از همين رو دهمين طرح استيضاح بهرام عين اللهي وزير بهداشت و درمان به تاريخ ۱۳/‏۰۹/‏۱۴۰۱ در سامانه بارگذاري شده كه تاكنون بيش از ۶۰ نفر از نمايندگان آن را امضا كردند.

رئيس كميته غذا و دارو مجلس شوراي اسلامي در توضيح محورهاي استيضاح وزير بهداشت و درمان، بيان كرد: عدم به كارگيري نيروهاي متخصص و مجرب، عدم مديريت به هنگام و علاج جويانه مجموعه عوامل درون و برون سازماني وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكي كه موجب بسياري از خسارات در زنجيره تأمين توليد و توزيع دارو و تجهيزات پزشكي كشور، خصوصاً در ماه‌هاي اخير شده است از جمله دلايل قيد شده در طرح استيضاح وزير بهداشت و درمان است.

مقالات بيشتر:دفتر ازدواج رباط كريم

وي افزود: عدم اهتمام به تدوين و ارائه لايحه قانون نحوه اجراي سياست‌هاي كلي سلامت به دولت و مجلس و عدم اهتمام جدي به اجراي سياست‌هاي كلي سلامت و قوانين برنامه پنج ساله از جمله:

الف) پزشك خانواده و تكميل نظام سطح بندي و ارجاع

ب) پرونده الكترونيك سلامت و به هم پيوستگي سامانه‌هاي فناوري اطلاعات در وزارت بهداشت

ج) گردشگري و ديپلماسي سلامت و تدبير مهاجرت نخبگان

د) اولويت پيشگيري و بهداشت بر درمان

ه) ساماندهي و نظارت به هنگام در توليد مصرف دارو و تجهيزات پزشكي

و) تمركز بر عوامل مؤثر بر سلامت از جمله تغذيه و امنيت غذايي، آلودگي هوا، عوامل اجتماعي و رواني

ز) مديريت قوي و منسجم در توليت نظام سلامت

ح) مديريت و كاهش پرداخت از جيب مردم و افزايش دسترسي به خدمات با كيفيت

ط) اهتمام به اصلاح و برخورد با پديده شوم زير ميزي و سهم خواري به عنوان يكي ديگر از علل استيضاح وزير بهداشت مطرح شده است.

روح الاميني همچنين يادآور شد: تغييرات مكرر در حوزه‌هاي مديريتي مانند سازمان غذا و دارو و بهداشت، بي توجهي به مشورت با نخبگان حوزه سلامت و اتاق‌هاي فكر و پژوهشكده‌ها و ايجاد مكانيزم‌هاي مشورتي لازم و عدم استفاده از ظرفيت‌هاي راهبردي در فرهنگستان علوم پزشكي و نظام پزشكي، عدم توجه به هنگام به هشدارهاي نظارتي نمايندگان مجلس و كميسيون بهداشت درمان و اصل نود مجلس و تجميع بيش از ۲۰۰ سوال از سوي نمايندگان نيز دليلي بر پيگيري طرح استيضاح اين وزير شده است.

 

نماينده مردم تهران، ري، شميرانات، اسلامشهر و پرديس در مجلس يازدهم با اشاره بي‌توجهي وزير وقت بهداشت و درمان به ايجاد بستر شغلي براي پزشكان جوان و تازه فارغ التحصيلان افزايش روند مهاجرت پرستاران و پزشكان، گفت: بدعهدي در دريافت و تسويه واكسن‌هاي توليدي واكسن سازمان داخلي عليرغم سفارش و تعهد به خريد اوليه، بي‌توجهي به اقناع افكار عمومي و رسانه‌ها و كارهاي نمايشي بي‌حاصل، انجام اقدامات خلاف قانون در دانشگاه‌ها در برداشت درآمدهاي حاصل از فروش دارو و تجهيزات و هزينه در جاي ديگر كه به تبع آن بدهي سنگين به صنعت و نابود كردن صنعت را در بر داشته است، نيز از نواقصي است كه موجب طرح استيضاح بهرام عين اللهي شده است.

وي توزيع نامناسب امكانات به شهرهاي مختلف بدون در نظر گرفتن سطح بندي و نقشه راه سلامت و اولويت‌هاي مرتبط را از ديگر دلايل استيضاح وزير بهداشت دانست و اظهار كرد: ناكارآمدي در برقراري گفتگو (ديالوگ) و رفع مشكل گروه‌هاي مختلف در داخل نظام سلامت بعضاً منجر به قطع اميد ايشان از تغيير و منجر به افزايش نارضايتي‌هاي ميداني شده است. از سوي ديگر نظام پرداخت مالي نامناسب و عدم رعايت عدالت در پرداخت، محور اصلي تمامي اين نارضايتي‌هاست كه استيضاح وزير را رقم زده است.

روح الاميني افزود: دخالت‌هاي خويشاوندان و اطرافيان وي در انتصابات و تشكيل كميته انتصاباتي بدون حضور مديران و با حضور دوستان و خويشاوندان به موازات كميته انتصابات وزارت بهداشت كه منجر به حذف كميته انتصابات اصلي شده و باعث انتصاب مديران ناكارآمد و مجيزگوي شده است هم دال بر طرح استيضاح است. علاوه بر اين موارد يكي از سياست‌هاي اصلي اين افراد عدم انتقال مشكلات و نقايص به وزير است كه چالشي جدي در مسير هدايت وزارتخانه ايجاد كرده است.

عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي بكارگيري افراد بدون تجربه، تخصص و تحصيلات مرتبط در جايگاه‌هاي كليدي را يادآور شد و گفت: تلاش بعضي مديران مياني و ارشد وبدا براي اقداماتي در راستاي تأمين منافع شخصي نظير حضور پررنگ در بخش خصوصي (عمل‌هاي جراحي زيبايي)، انتقال پرونده هيأت علمي از دانشگاهي به دانشگاه ديگر و … باعث بي‌اعتنايي ايشان به چالش‌ها و حضور در حد رفع تكليف ساعت اداري و… شده است.

اين نماينده مردم در مجلس شوراي اسلامي گفت: عدم ورود وزير در مباحث راهبردي و تفويض اختيار كامل به معاونين باعث ايجاد چندگانگي و تعارض در تصميمات معاونين و بعضاً درگيري در اين تصميمات به ويژه در خصوص منابع مالي شده است. بخشي از اين عدم ورود ناشي از عدم اشراف به جزئيات بحث است كه با اين روش جبران مي‌گردد. اين موضوع نيز به عنوان يكي ديگر از دلايل طرح استيضاح وزير بهداشت و درمان اعلام شده است.

مقالات ديگر:محضر عقد غرب تهران


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ آذر ۱۴۰۱ساعت: ۱۲:۱۳:۵۰ توسط:mehrmandegar موضوع: نظرات (0)